Samý kraviny, sem tam myšlenka.

Rubriky

Nejnovější

Lyže

22. 11. 2007 14:39
Rubrika: Týmektýpek | Štítky: Orl. hory , Vesmír

Čus všem. Tak vám teda řeknu, že kam se podíváte, tak je ta podivná hmota, která některý  lidi uvádí do stavu extáze. Snažím se tyto jedince chápat, prožívat s nimi jejich radost. Jsem však člověk slabej a hříšnej a nějako se to nedaří tak jak by se na křesťana slušelo.

Říkám vám všem, že jsem hrdej na Hanou, na placku placek.Na tu nádheru luk a hájů. Na tu velikost letních měsíců, kdy přicházejí žně a vyjíždějí kombajny do krásných zlatavých klasů ječmene jež pak následně požívám ve formě jenž je ta nejskvostnější na celé širé zemi. Jsem hrdý na zeleň  v nížině. Na rozmanitou květenu, kteráž to povznáší duši hanáka dívající ho se do krajiny olomoucké.  Nikde vidu ani slechu o hmotě jménem Sníh!!!  Duše hanáka se směje a opovrhuje onou strukturou po které jezdí tamější východočeši.

Vůbec si neuvědomují ten hazard se svým tak krátkým životem, když se propůjčují oné činnosti jíž nazývají lyžování. Ty dvě dlouhé, ukrutné věci, co si připevňují ke svému tělu přece tak krásnému samo o sobě.Pán Bůh věděl, co tvořil, co nám stačí.Jak je to to nejdokonalejší. Nač ještě lyže na našich nádherných nohách jež vytvořil??? Musíte mi prominout, ale s tímto se nemůžu stotožnit. Pustiit se střemhlav dolů po té hmotě z kopce.To je proti 5 přikázání.

Přeju všem moudrost a prozíravost.Pax Pepa

Zobrazeno 2968×

Komentáře

Pohádka

Jé, ty jsi mi tak hezky připomněl atmosféru jara nebo léta, na to už se těším, i když zima teprve začala. Taky ji nemám moc ráda, ale nadšence zimních sportů chápu, každý jsme nějaký a máme rádi něco jiného.

Kaktus

Zdar chlape. Rovina je děsá nuda. Kopce toje aspoň zábava. Lyžoval jsi někdy? Jestli ne tak nekritizuj věci které jsi nikdy nezkusil. Kdo nezkusil nepochopí tu krásu a ten zvláštní pocit. Kolem tebe jen studený štiplavý vzduch když se řtíš dolů. Jak dojedeš ta úleva že jsi to přežil ve zdraví!

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz