Samý kraviny, sem tam myšlenka.

Rubriky

Nejnovější

Kořenem je kotva 2

27. 11. 2007 9:27
Rubrika: Týmektýpek | Štítky: hory , Jeseníky , Vlekař

jsme se s mými drahými spolužáky ocitli na nočním v Karlově, což je místo v Jeseníkách, kde lidé též podléhají oné závislosti, kteráž to má diágnozu: Lyžus.

Byl jsem mladý, nerozvážný, světem neotřelý holeček, kterej nevěděl jaká rizika sebou ona zhoubná závislost nese. No a když mu ještě navíc všichni říkali, jak je to super a že se nemůže nic stát, tak jsem podlehl a úplně do toho spadl. Nevěřili by jste, jaké trauma jsem onen večer prožil.

Nešlo jen o to, že by byl člověk rozbitej jen po stránce fyzické.To  přirozeně taky, ale hlavně moje duše si nese takové jizvy, že ještě dnes se vše úplně neuzdravilo.

Pady, kotrmelce, provazy, nepřetržitě vyplé vázání, mokro, jenž člověk cítil naprosto všude, zlomená hůlka, podlitiny na 60% těla, motání hlavy z lidí kolem, které bych přirovnal k tryskáčům a hlavně ten nejodpornější pocit, když se ty dvě věci  na nohou s člověkem rozjely kolmo dolů rychlostí neovladatelnou.

 To vše přátelé jsem snášel s velikými obtížemi a chtělo se mi brečet, zvracet a křičet zároveň. To ale ještě neměl být konec.

Přišla chvíle, ke které se jen velice zřídka rád vracím. Nuže, ale pro pochopení kořene je potřebné vám ji vylíčit.

Přikotoulel jsem se k vleku už někdy ke konci onoho kolotoče, do kterého jsem byl neustále znovu posazován mými bývalými kamarády. Vše už samozřejmě bylo, jak ze situace jasně plyne, proti mé vůli.

Blížil jsem se k vlekaři...........

 

Zobrazeno 1436×

Komentáře

Filip Landa

Kořenem je Kutwa.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz